Om

BBFilm

BBFilm har siden 2004 produceret levende billedmateriale til mange typer kunder.

 

Vi har altid fulgt med tiden og allerede i 2006 kunne vi leverer produktioner i HD kvalitet.

 

Fra 2011 har vi været i stand til at producere materiale med et mere ”filmagtigt” look, ikke som mange andre på et stillbillede kamera, med de billedfejl de har, men på dedikeret super 35mm kamera udstyr.

Dette udstyr bliver brugt til mere planlagte opgaver, hvor det kunstneriske udtryk har stor betydning.

 

Noget af det sidste vi har bevæget os ind i er live produktioner og live streaming. Vores udstyr kan mikse og udsende billeder fra op til 6 HD kameraer med integreret lyd, eller lyd fra separat mikser. Det udsendte miks optages på harddisk i fuld HD kvalitet, således der er mulighed for at hente klip, eller redigerer materialet på et senere tidspunkt.

 

Sidste år (2013) sendte vi bl.a. live i 16 timer fra Kulturmødet på Mors. Vi har også produceret live til visning på storskærm direkte under event.

Vi kan benytte den streaming service kunden ønsker, eller kan være behjælpelig med at finde en egnet løsning.

 

Siden 2008 har vi også udført en del ungdomsarbejde, hvor vi står for den tekniske side og underviser de unge i at producere film og videoer. Udgangspunktet er hvad de unge kommer med af ideer og koncepteter og at de skal lære af deres fejl. Dette føre til produktioner af en meget blandet kvalitet, men deres kompetencer bliver herved udviklet løbende.

Indtil nu har de unge produceret op mod 300 små film. Alt fra små indfald, til større produktioner som vi har vist i den lokale biograf.

 

Da arbejdet i et lille firma kræver et bredt kendskab til de teknologier der er forbundet med arbejdet, har vi i år gjort brug af denne ekspertise i forbindelse med udvikling og implementering af et TV playout system på Jesperhus Camping.

Systemet kan håndtere og udsende Jesperhus egne programmer lokalt, fulstændigt som på en standard broadcast kanal, men til en brøkdel af hvad sådan et system normalt koster!

 

Vi bestræber os på at produktioner skal være med eget udstyr. Derved kan vi rykke ud med kort varsel, da vi ikke afhængig af lejet udstyr.

Vi planlægger vores arbejde således det kan indpasses i de planer og aftaler der har betydning for vores kunder. Dette medfører at vi prioriterer vigtige optagelser over redigering.

 

Har i behov for levende billeder. Kontakt os og lad os tale om det.

 

Ét billede siger mere end 1000 ord!

Tænk på det budskab i kan få ud med 25 billeder i sekundet :-) 

 

Når jeg ikke er ude at filme, eller tage billeder. Går en stor del af min fritid med MTB cykling, eller løb.

De sidste år har vi været ude og tage billeder under Damolinløbet.

Da jeg selv er meget aktiv, er det altid en oplevelse, at se et løb igennem objektivet på et kamera.

www.damolinloebet.dk

BBFilm, Kjærgårdsvej 10, 7900 Nykøbing Mors, Tlf. 2423 6654, Email. brian@bbfilm.dk

Copyright © All Rights Reserved.